Normann Copenhagen представя три нови, уникални цвята в серията Porta

17 октомври 2024
Normann Copenhagen представя три нови, уникални цвята в серията Porta
Normann Copenhagen продължава да прави нововъведения в областта на модерното осветление и сега разширява популярната си серия Porta с три нови цвята, включително червено, кафяво и зелено. Тези елегантни цветове добавят глътка свеж въздух към и без това стилната и функционална колекция от преносими лампи, предназначени да се впишат във всеки дом.

Лампата Porta от Normann Copenhagen е известна със своята семпла, но изискана конструкция. Тя се състои от абажур, поставен върху здрава цилиндрична основа от ABS пластмаса, и бял акрилен разсейвател, който осигурява приятно и равномерно осветление. Тя е проектирана със силиконова яка, която осигурява стабилността на лампата върху всяка повърхност, което я прави особено гъвкава и многофункционална.

С трите нови цвята Normann Copenhagen ви дава възможност да добавите личен щрих към интериорния си дизайн. Новият червен абажур може да действа като цветен акцент в минималистично пространство и да придаде усещане за топлина и енергия. Кафявият цвят може да се интегрира перфектно в по-естествена и земна среда, като добави дълбочина и спокойствие. Зелената версия е глътка свеж въздух, която се вписва прекрасно както в модерни, така и в класически интериори, като създава успокояваща атмосфера, където и да решите да я поставите.

Лампата Porta не е просто красив дизайнерски детайл; нейната преносима функционалност означава, че може лесно да се премества и да се използва в различни помещения според нуждите. Например, можете да я използвате като нощна лампа, да я изнесете в градината през летните вечери или да я поставите на рафта във всекидневната, за да създадете уютна атмосфера. Благодарение на безжичния дизайн е лесно да я премествате от стая в стая, а с до 20 часа живот на батерията можете да сте сигурни, че ще свети с часове, където и да я използвате.

С новата цветова гама на Normann вече можете да адаптирате лампата Porta така, че да пасва идеално на вашия стил и дом. Независимо дали харесвате топлите нюанси на червеното и кафявото, или предпочитате по-хладното, освежаващо зелено, лампата Porta от Normann Copenhagen ще допринесе както за функционалността, така и за естетиката на вашия интериорен дизайн.

Вижте новите и съществуващите преносими настолни лампи Porta от Normann Copenhagen тук