TALA ПУСКА НА ПАЗАРА НОВАТА ВИСЯЩА ЛАМПА BOWER В ТРИ ЦВЯТА

14 октомври 2024
TALA ПУСКА НА ПАЗАРА НОВАТА ВИСЯЩА ЛАМПА BOWER В ТРИ ЦВЯТА
Базираната в Лондон марка Tala току-що пусна на пазара новата си серия висулки Bower, която се предлага в три различни размера и цветове. Тази дебютна серия съчетава ръчно изработени стоманени абажури от Йоркшир, Великобритания, с висулки от анодизиран алуминий, създавайки модулна система с безброй възможности за излагане.

Серията Bower се състои от три уникални екрана, всеки от които се отличава със собствен дизайн и разпределение на светлината. Bower C220 е компактен конусовиден екран, известен с тънкия си профил и големия си наклон, който осигурява по-директен светлинен сноп. Тази лампа се предлага с крушка Sphere III, която осигурява оптимално осветление.

Мониторът Bower C360 има класическа форма на кули, която създава смел и привлекателен външен вид, като същевременно осигурява равномерно разпределение на светлината. Тази лампа се предлага с крушка Sphere IV, която допринася за равномерното осветление.

И накрая, разсейвателят на Bower C600 е характерно осветително тяло с драматично нисък наклон и широк диаметър, който позволява широко разпределение на светлината под него. Това осветително тяло се доставя с крушка Oval II, която осигурява широко и удобно осветление.

Със серията Bower Tala е успяла да създаде универсално и стилно решение за осветление, което се вписва във всеки интериор. Независимо дали искате компактно и директно осветление, равномерно и смело разпределение на светлината или широка и поразителна светлина, серията Bower има какво да предложи.

Не пропускайте възможността да се запознаете с тази невероятна колекция висулки от Tala. Последвайте връзката по-долу, за да видите повече от марката и да откриете идеалния медальон Bower за вашия дом.

Намерете любимата си висулка Bower тук!