Внесете универсално осветление и стилен дизайн във всяка стая със стенната лампа Metropole Deluxe от Halo Design

18 юли 2024
Внесете универсално осветление и стилен дизайн във всяка стая със стенната лампа Metropole Deluxe от Halo Design
Талантливият дизайнер се отличава със способността си да създава изразителен дизайн на лампи с малко на брой, внимателно подбрани детайли. Дизайн, който със стилна простота и минималистична прецизност успява да внесе индивидуалност и характер в интериора. Дизайн, който изглежда прост, но въпреки това привлича погледа и оставя трайно впечатление. Това са качествата, които характеризират модерната серия осветителни тела Metropole, проектирана от самоукия датски дизайнер Михаел Валтерсдорф, който основава компанията за осветителни тела Halo Design през 1994 г. едва на 18-годишна възраст. От основаването на Halo Design Валтерсдорф работи неуморно, за да създава красиви модели лампи с модерно изражение и скандинавски минимализъм като свой модел за подражание. Ако сте любопитни за други творения на Валтерсдорф, можете да ги намерите тук.

Скандинавският минимализъм е отличителна черта на серията Metropole, която, както подсказва името, е много модерна и градска по своя дизайн. Лампите се характеризират с неутрална цветова гама и асиметричен абажур, който се разстила леко от страната, обърната към помещението, за оптимално разпределение на светлината. Ако искате да видите всички лампи от серията, можете да ги намерите тук.

Стенните лампи от серията Metropole се отличават с усуканите си рамки, които придават красив привкус на емблематичния дизайн. Както рамката, така и абажурът могат да се накланят, за да се регулира посоката на светлината с голяма прецизност, което превръща стенната лампа Metropole Deluxe в идеалната лампа за четене. Можете също така да оставите абажура да сочи към стената за хармонично, непряко акцентно осветление. Стенната лампа се предлага в три различни размера, така че да имате лампа, подходяща за всяка стая, и е с модерно черно покритие, което я прави лесна за интегриране в интериорния дизайн на помещението.

Вижте стенната лампа Metropole Deluxe във всички версии тук.