Ориентираната към дизайна лампа за шапки от OYOY вече се предлага като преносима

15 юли 2024
Ориентираната към дизайна лампа за шапки от OYOY вече се предлага като преносима
Колекцията осветителни тела "Hatto" развълнува всички любители на дизайна, тъй като демонстрира едновременно стилна и красива естетика чрез елегантния си дизайн, като същевременно обогатява помещението с приятно осветление. Серията включва както висящи, така и настолни лампи, и се характеризира особено с широкия си абажур, който дава и името на серията, имитирайки характерната форма на японските сламени шапки.

Настолните лампи се отличават с компактна, цилиндрична основа, която им придава гъбовиден и органичен вид, и всички са с ненаситен цвят с матов блясък, който осигурява елегантен контрапункт на модерните и минималистични интериорни стилове. Абажурът насочва светлината надолу в директна светлина, като хвърля красив пръстен около лампата и подчертава още повече красивия дизайн. Този тип акцентна лампа е чудесна за допълване на цялостното осветление в помещението, независимо дали става въпрос за дневната или спалнята. Като черешка на тортата, лампата е снабдена с фини месингови детайли, които усъвършенстват естетическата стойност на лампата и ѝ придават непреходен привкус, който красиво допълва модерния и редуциран до детайли дизайнерски език.

Сега обаче красивата лампа се предлага и в безжична версия с вграден светодиоден източник на светлина и батерия, така че да можете да се наслаждавате на светлината на лампата във всяка стая в дома си. Вградената функция за димиране ви позволява да регулирате интензивността на светлината в три степени, така че винаги да имате подходящата светлина за всяка стая, всяко време и всеки повод.

Портативните настолни лампи се предлагат в четири красиви цветови варианта, които ще откриете при всички останали страхотни модели от серията Hatto на OYOY Право тук.